ellenege.blogg.se

En blogg om mig, dvs. en blogg om konst och allt som hör till.

Och så lite akvareller

Kategori: Konst

Jag har självklart målat några akvareller även denna månad, trots att jag inte har varit fullt lika produktiv som i höstas, men det finns en stor chans att även denna höst blir magisk.
Men så är livet. Ibland får måleriet ta ett kliv undan så att man hinner visa konsten, tjäna pengar för att kunna köpa material, eller kanske rent utav bara hämta lite inspiration från omvärlden.
Under den gångna månaden har jag råkat bli med pojkvän, mer inspirerande situation får man leta efter. Bloggandet har fått på foten, men det känns lovande.
Underbart!

Västervik

Kategori: Konst

En dag närmare utställningen.
Det här är en av mina senaste akryler, det är lite pyssel kvar på den men jag siktar inte på allt för dramatiska detaljer. Jag tänker hålla ytorna stora och rena, det var det jag föll för hos motivet.
Motivet är en vy från Västerviks industriområde, jag har börjat se på staden med andra ögon sedan jag först började spåna på hur jag skulle avbilda "mitt" Västervik.

Bara ben och en hel del mer

Kategori: Konst

Yes, nu är det dags för min egen utställning. På Lördag kl 16.00 brakar det loss.
I anslutning till att Västervik öser på med Hoj Rock kör jag en utrensning av förra årets akvareller. Jag slaktar alla priser trots att det är verk jag aldrig tidigare har ställt ut. Saken är den att det börjar bli ont om plats hemma, då ser jag hellre att tavlorna hamnar hemma hos någon som gillar bilden och kan tänkas trivas med den på väggen.
Därför hoppas jag på många besökare och