ellenege.blogg.se

En blogg om mig, dvs. en blogg om konst och allt som hör till.

tpostmag.com

Kategori: Konst

Raccoon

Kategori: Konst

Zebra

Kategori: Konst

fler akvareller 12/11

Kategori: Konst

Målar ifatt missade dagar då jag inte hunnit skapa så mycket som jag önskar.

12/11

Kategori: Konst

 
Börjar bli sugen på att ställa ut. Har en bunt akvareller för mycket hemma just nu. Trode aldrig att dom skulle kräva någon plats. Men då ska man kanske måla mindre eller bli av med fler.

11/11

Kategori: Konst

giraff

Kategori: Konst

rykande färsk 10/11

Kategori: Konst

lemur

Kategori: Konst

och en bunt skallar

Kategori: Konst

Sengångaren.
Av de senaste skallarna har jag valt att sålla ut vilka jag visar, det är så många och jag fann mig sittandes mer framför datorn än jag önskade. Nu målar jag mer och visar de bilder jag känner kan vara kul för andra att se och som jag tycker är av vikt på ett eller annat sätt

fler människor

Kategori: Konst

Det blir mer och mer levande motiv nu när det drar sig mot vinter.

November-akvareller

Kategori: Konst

Collage

Kategori: Konst

Glömde bort att jag gjorde den här i veckan som gick. Tanken bakom den är att jämföra höger/vänster hjärnhalva. Om man ser på det enkelt. Sen drar jag paralleller till livet vi lever och det liv vi önskar att vi levde. Vilket är en parallell till Facebook-sjukan. Man försöker visa att man lever ett spännande liv i text och foton emedan man önskar att man har ett liv, som han/hon/kompisen/bekantskap man är avundsjuk på; som säkert sitter hemma vid datorn och laddar upp bilder i deppig ensamhet. Jag är inte helt nöjd med hur jag uttrycker detta, men det kan få duga som en idéskiss tills jag har tid att utföra den bättre. Men avund och hur man jämför sig med andra är enligt mig väldigt intressant.

ETSY

Kategori: Konst

fått hem mitt nya halsband från en konstnär på Etsy.
Konstnären heter Jenny Topolski och halsbanden gör hon i Brooklyn.

Har du missat den fantastiska världen av Etsy; se till att utforska nu. Konstverk och crafts från privatpersoner världen runt. Har ännu inget konto där, och det är nog bäst att jag håller mig ifrån. Jag behöver min tid till måleriet, och det kväver andra forum. Risken är stor att jag inspireras till hantverk och design. Det får vänta till en annan period.

Idag avslutar jag akvareller och laddar för att avsluta en akrylmålning. Jag har satt som mål att avsluta målningen innan jag börjar med min nyaste idé. Men jag måste säga att det är svårt att begränsa sig.
 
Photo and design: Jenny Topolski

Skiss

Kategori: Konst