ellenege.blogg.se

En blogg om mig, dvs. en blogg om konst och allt som hör till.

mer streetart

Kategori: Allmänt

Hittade så mycket bra streetart i Bologna. Måste bara posta den här bilden. Handmålad och uppklistrad. I love it!

Zoologiska skisser

Kategori: Allmänt

Det blev en del skissande på det zoologiska museumet. Jag fastnade starkt för denna herre som blev föremål för ett antal avbildningar.

Utmaningar

Kategori: Allmänt

Att bestiga detta torn i Bologna var för mig en stor personlig utmaning på grund av min höjdskräck. I dag står jag inför utmaningen att kasta mig ut i det otrygga livet som student. Jag missade en del ansökningar till konsthögskolor, och ett par av dem jag sökte kom jag inte in på. Nu känner jag att jag helst skulle vilja leka uppochned-vänd sköldpadda och ge upp. Men då kommer jag aldrig att komma loss. Tänker därför ge mig på att söka förberedande folkhögskolor. Framåt, uppåt och mot konsten.

Streetart i Bologna

Kategori: Konst

Samlade på mig en del streetart i Bologna som jag tänkte belysa. Ett av de vackraste verken hittade jag runt hörnet. Men det fanns en hel del spännande att se på den fronten.

Zoologiska museumet i Bologna

Kategori: Allmänt

En av de mest givande besöken i Bologna var till zoologiska museumet. Mest spännande och inspirerande var alla misslyckade uttryck hos de uppstoppade djuren. Här ser ni en av dem:

Senaste projektet

Kategori: Konst

Intresserad av att synliggöra din konst internationellt? Var med du också.
http://www.sketchbookproject.com/

Filosofisk upptäckt

Kategori: Allmänt

Jag har hittat felet på mig!
Jag har varit Solipsist hela den här tiden utan att ha ett namn på det och därför inte haft medel att debattera mig ur det. Hela min livsåskådning har gjort att allt känts fruktansvärt onödigt. Nu har jag ett ord på det, och kan nu jobba vidare härifrån.
Hittade en text på :
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mde84mun9N1rtlzg3o1_r1_1280.jpg
Den representerar väldigt väl hur jag går runt och känner mig konstant

Italien

Kategori: Allmänt

Massa saker har hänt sedan sist. En vecka i Bologna, massor av jobb. En bunt livskriser. Elsa har varit hos veterinären för första gången, och resultatet är att hon kommer bli av med svansen snart. Blandade känslor och upplevelser.